image1

 

Magazinul DECATHLON doreste prin organizarea acestui turneu, PROMOVAREA TENISULUI in orasul Craiova la nivelul JUNIORILOR.
Acest turneu se adreseaza TURUROR COPIILOR BAIETI si FETE cu varsta intre 6-12 ANI INDIFERENT DE NIVELUL DE JOC!
Sunt invitati sa participe toti copiii(cei care se incadreaza ca varsta) de la toate cluburile de tenis din orasul Craiova.
Turneul se va desfasura in doua zile iar regulamentul de joc se va stabili cu o saptamana inainte de inceperea turneului in functie de numarul participantilor.
Pentru inscriere puteti trimite un mail pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau puteti apela nr. 0743770011
Va rugam sa mentionati:
- Nume, prenume parinte-copil
- Varsta copilului
- Nivelul de joc(incepator, avansat, profesionist)
- Nr. de telefon

Inainte de inceperea concursului cu o saptamana, va vom contacta pentru confirmarea participarii si pentru a va comunica regulile si orele de joc.

flash


ORE DISPONIBILE IN BALON SI TEREN DESCOPERIT

 

                                    JOI

                                 

                                   VINERI

                                   

 

 

                                  

                                   

racordari rachete tenis craiova, racordaje tenis, tenis craiova, club de tenis craiova, cursuri de tenis craiova, lectii de tenis craiova, tenis craiova, terenuri de tenis craiova, Balon de tenis craiova,Sala de tenis craiova,Inchirieri terenuri de tenis craiova,Teren de tenis pe zgura craiova,Inchiriere teren de tenis de camp craiova,Balon de tenis craiova,Inchirieri teren tenis in balon craiova,Inchirieri Teren de tenis pe zgura craiova,Club de tenis de camp craiova

Decathlon

Adresa

Str. Aleea 2 Primaverii nr. 24
Bariera Valcii,
Craiova

Date de contact

Telefon: 0743.77.00.11
Email:magictenis2009@yahoo.com

Social us

facebook